ÎNCEPE CĂLĂTORIA TA SPRE EXCELENȚĂ ÎN NEGOCIERE

Abilități

avansate de negociere

La cursul Scotwork „Abilități avansate de negociere” (A.N.S.) participă, an de an, zeci de mii de oameni. Cu o combinație provocatoare de exerciții de negociere, instrumente online, analize video și sesiuni de teorie susținute de traineri experimentați, A.N.S. este potrivit oricui își dorește să devină un negociator valoros, indiferent de vârstă și pregătire

La cursul Scotwork „Abilități avansate de negociere” (A.N.S.) participă, an de an, zeci de mii de oameni. Cu o combinație provocatoare de exerciții de negociere, instrumente online, analize video și sesiuni de teorie susținute de traineri experimentați, A.N.S. este potrivit oricui își dorește să devină un negociator valoros, indiferent de vârstă și pregătire

Cui se adresează?

Pe scurt, A.N.S. este potrivit oricui din companie care poartă negocieri interne sau externe.  Pregătim oameni din toate domeniile: vânzări/comercial; achiziții/aprovizionare; Learning & Development; resurse umane; management și multe altele.

 

„Ce am apreciat cel mai mult la cursul Scotwork a fost natura lui practică. Cursul este despre negociere, pe care o înveţi negociind, practicând situaţii concrete, de business, şi nu

prin lectura unor poveşti în Power point. Este un amestec excepţional de structură, tehnici şi trucuri, puternic întărite de experienţa reală de business a trainerului, bine documentat şi tranşant.”

Alexandra Dodiţă - Head of Pricing and Commercial Performance Management, Metro

Ce înveţi la A.N.S.?

ARTA DE A DEȚINE CONTROLUL

Să știi unde și cum să preiei controlul este cheia de boltă din tehnica negocierii.

 

CONCENTRAREA PE PRIORITĂȚI

Instrumentul Scotwork pentru pregătirea negocierii simplifică lucrurile, ajutându-te să-ți definești obiective clare și priorități.

 

ÎNȚELEGEREA PROCESULUI

Cunoașterea procesului nostru în 8 pași te ajută să avansezi cu ușurință pe drumul complex al încheierii acordurilor.

„Experienţa cu programul ANS a fost una specială, diferită de orice alt program de training, datorită utilizării filmărilor video şi a feedback-ului după sesiunile de lucru pe baza filmărilor. Această metodologie mi-a permis aplicarea imediată în practică a conceptelor teoretice, într-un mediu asistat care mi-a uşurat înţelegerea şi învăţarea imediată a paşilor de negociere. Rezultatele au venit imediat, ne-am atins obiectivele propuse în majoritatea negocierilor în care am intrat şi întreaga echipă face acum procesul de negociere în 8 paşi.”

 

Călin Şomcutean - Director Comercial, AkzoNobel           

Mai multe despre curs

ANTRENANT ȘI PLIN DE SATISFACȚII

Fiind personalizat în funcție de nevoile afacerii tale, la A.N.S. înveți cum să obții rezultate excelente negociind în mod profesionist și etic.  Cursul îi echipează pe oamenii tăi cu încrederea de care au nevoie pentru a deține controlul și pentru a ocoli pericolele, pentru a prelua inițiativa și a folosi tehnici creative astfel încât să obțină cel mai bun posibil acord.  Toate acestea se petrec într-un mediu de învățare modern, antrenant, practic, animat de spiritul de echipă și amuzant.

COACHING DIN PARTEA EXPERȚILOR

Cursul A.N.S. este găzduit de doi dintre experții Scotwork, specialiști cu multă experiență în negociere. Aceștia fac o analiză critică a negocierilor și livrează în timp real atât un feedback incisiv cât și îndrumări punctuale. Cu un raport tutori/cursanți de doar 1:6, fiecare participant va avea parte de un coaching de calitate.

MAI MULTĂ PRACTICĂ DECÂT TEORIE

A.N.S. prezintă o abordare pragmatică în dezvoltarea abilităților. 80% din timp este dedicat exercițiilor de negociere și 20% predării în stil clasic a teoriei. Fiecare exercițiu de negociere are la bază un scenariu tipic de conflict. Participanții lucrează în echipe pentru a găsi o rezolvare, folosind diferite tehnici de negociere.  De-a lungul a 3 zile, fiecare modul de jumătate de zi include o scurtă prelegere de teorie, o sesiune de pregătire, negocieri propriu-zise și analiza negocierilor filmate.

Înainte și după

A.N.S. înseamnă mult mai mult decât un curs de trei zile. Reprezintă un prim pas în dezvoltarea abilităților de negociere de-a lungul întregii vieți.

ÎNAINTE DE CURS - PROFILUL DE NEGOCIATOR

Chestionarul Profilului personal de negociere prezintă o imagine a nivelului de încredere pe care participanții îl au în propriile abilități de negociere înainte de începerea cursului Raportul prezintă zonele în care sunt încrezători și zonele de îmbunătățit. Acest profil oferă suportul necesar fiecărui cursant pentru alcătuirea unui Plan de dezvoltare personală a abilităților de negociere, cu ajutorul trainerilor.

SONDAJUL APTITUDINILOR DE NEGOCIERE

Înainte de curs, cursanții participă completează un chestionar, la nivel de organizație, care oferă informații asupra comportamentelor de grup în negociere: Sondajul aptitudinilor de negociere. Acest studiu, împreună cu evaluarea priorităților tuturor celor implicați, oferă suportul necesar consultanților noștri pentru a personaliza trainingul în scopul optimizării rezultatelor, atât pentru organizație cât și pentru fiecare participant în parte.

DUPĂ CURS - SUPORT ONLINE

Odată ce au finalizat A.N.S., participanții își folosesc Planul de dezvoltare personală ca pe o foaie de parcurs pentru a-și perfecționa abilitățile de-a lungul timpului. De asemenea, beneficiază de acces gratuit la Platforma de instrumente digitale Scotwork Alumni, o platformă online ce conține aplicații și instrumente care-i vor ajuta în viitoarele negocieri. Instrumentul nostru de pregătire este extrem de util în planificarea negocierii, în timp ce aplicația Scotwork oferă diagnostice, sfaturi și tehnici de negociere.

Cât de bine negociază organizația ta?

Abilitățile voastre de negociere se ridică la nivelul de referință al industriei? Poți afla cu ajutorul Sondajului aptitudinilor de negociere

Man Glasses Small Min 2

Cauți altă țară?

Ai nevoie de o soluție la nivel global?