VINO LA CURSUL NOSTRU ONLINE

Abilități avansate de negociere

- cursul virtual

Cursul virtual Abilități avansate de negociere (V.A.N.S.) plasează cel mai bun curs al nostru într-un mediu virtual, plin de energie. Este destinat celor care lucrează la distanță, e susținut de negociatori experimentați și oferă o combinație unică și fascinantă de exemple antrenante cu negocieri autentice care sunt filmate și analizate în profunzime. Acest curs de talie mondială îi va echipa pe oamenii tăi cu tot ce le trebuie, pentru a negocia încrezători și a obține rezultate excelente

Cursul virtual Abilități avansate de negociere (V.A.N.S.) plasează cel mai bun curs al nostru într-un mediu virtual, plin de energie. Este destinat celor care lucrează la distanță, e susținut de negociatori experimentați și oferă o combinație unică și fascinantă de exemple antrenante cu negocieri autentice care sunt filmate și analizate în profunzime. Acest curs de talie mondială îi va echipa pe oamenii tăi cu tot ce le trebuie, pentru a negocia încrezători și a obține rezultate excelente

Cui se adresează?

V.A.N.S. e potrivit oricui din cadrul organizației tale care poartă negocieri, indiferent dacă acestea sunt externe sau interne. Pregătim oameni din orice domeniu: vânzări/comercial; achiziții/aprovizionare; resurse umane; top manageri și multe altele.

 

„Cursul online mi se pare cea mai bună soluție de a învăța, mare câștig de timp și eficientă. Studiul virtual nu afectează calitatea rezultatului de a-ți îmbunătăți tehnicile de negociere, rezultatele fiind vizibile gradual, astfel că în a patra zi chiar ai sentimentul că ți-ai atins obiectivul și ești încrezător, pregătit, nerăbdător și entuziast să abordezi prima negociere cu noile repere instalate.”

 

Oana Berdilă - Director General, Job Graph

Ce înveţi la V.A.N.S.?

ARTA DE A DEȚINE CONTROLUL

Să știi unde și când să preiei controlul este piesa de rezistență în tehnica negocierii.

 

CONCENTRAREA PE PRIORITĂȚI

Instrumentul Scotwork pentru pregătirea negocierii simplifică lucrurile, ajutându-te să-ți definești obiective clare și priorități.

 

ÎNȚELEGEREA PROCESULUI

Cunoașterea procesului nostru în 8 pași te ajută să avansezi cu ușurință pe drumul complex al încheierii acordurilor.

 

NEGOCIERI ONLINE

Înveți cum să-ți întărești abilitățile de negociere și să obții rezultatele dorite în întâlniri online

„Sistemul implementat de către Scotwork România este atât de bine pus la punct încât ai senzația că ești în contact direct atât cu colegii cât și cu trainerii. În plus, fiind virtual am câștigat din timpul pe care altfel ar fi trebuit să-l pierd deplasându-mă într-o anumită locație.”

Maria Dincă - Managing Partner, Dinra Partners

Mai multe detalii despre curs

ANTRENANT ȘI PLIN DE SATISFACȚII

Fiind personalizat în funcție de nevoile afacerii tale, la A.N.S. înveți cum să obții rezultate excelente negociind în mod profesionist și etic.  Cursul îi echipează pe oamenii tăi cu încrederea de care au nevoie pentru a deține controlul și pentru a ocoli pericolele, pentru a prelua inițiativa și a folosi tehnici creative astfel încât să obțină cel mai bun posibil acord.  Toate acestea se petrec într-un mediu de învățare modern, antrenant, practic, animat de spiritul de echipă și amuzant.

FORMAT PRACTIC

V.A.N.S. transferă pe desktop ceea ce se petrece într-o sală de curs, dând viață negocierii într-un mediu virtual adaptat atât învățării cât și punerii în practică. Economisiți nu doar timp, ci și costurile cu deplasarea și cazarea membrilor echipei, aceștia având posibilitatea de a participa la curs de oriunde, atât de la birou cât și din confortul propriei locuințe. Toate abilitățile deprinse în mediul virtual oferit de V.A.N.S. sunt transferabile și pot fi aplicate și în negocieri față în față.

COACHING DIN PARTEA EXPERȚILOR

Cursul V.A.N.S. este găzduit de doi dintre consultanții Scotwork, specialiști cu multă experiență în negociere.  Aceștia fac o analiză critică a negocierilor și livrează în timp real atât un feedback incisiv cât și îndrumări punctuale.

MAI MULTĂ PRACTICĂ DECÂT TEORIE

Cursul V.A.N.S. prezintă o abordare pragmatică în dezvoltarea abilităților. 80% din timp este dedicat exercițiilor de negociere care au loc în săli virtuale și 20% predării în stil clasic a teoriei. Fiecare exercițiu de negociere are la bază un scenariu tipic de conflict. Participanții lucrează în echipe și folosesc diferite tehnici de negociere, pentru a ajunge la un acord. Fiecare modul de curs include o scurtă prelegere de teorie, pregătirea negocierii, negocierea și analiza pe film a negocierii purtate. VANS se în 4 zile (5,5 ore pe zi) cu o introducere de 2 ore în seara premergătoare primei zile.

Înainte și după

V.A.N.S. înseamnă mult mai mult decât un curs scurt. Pentru mulți reprezintă un prim pas în dezvoltarea abilităților de negociere de-a lungul întregii vieți.

ÎNAINTE DE CURS - PROFILUL DE NEGOCIERE

Chestionarul Profilului personal de negociere prezintă o imagine a nivelului de încredere pe care participanții îl au în propriile abilități de negociere înainte de începerea cursului Raportul prezintă zonele în care sunt încrezători și zonele de îmbunătățit. Acest profil oferă suportul necesar fiecărui cursant pentru alcătuirea unui Plan de dezvoltare personală a abilităților de negociere, cu ajutorul trainerilor.

SONDAJUL APTITUDINILOR DE NEGOCIERE

Înainte de curs, cursanții participă completează un chestionar, la nivel de organizație, care oferă informații asupra comportamentelor de grup în negociere: Sondajul aptitudinilor de negociere. Acest studiu, împreună cu evaluarea priorităților tuturor celor implicați, oferă suportul necesar consultanților noștri pentru a personaliza trainingul în scopul optimizării rezultatelor, atât pentru organizație cât și pentru fiecare participant în parte.

DUPĂ CURS – SUPORT ONLINE

După finalizarea cursului, participanții își folosesc Planul de dezvoltare personală ca pe o foaie de parcurs pentru a-și perfecționa abilitățile de-a lungul timpului. De asemenea, beneficiază de acces gratuit la Platforma de instrumente digitale Scotwork Alumni, o platformă online ce conține aplicații și instrumente care-i vor ajuta în viitoarele negocieri. Instrumentul nostru de pregătire este extrem de util în planificarea negocierii, în timp ce aplicația Scotwork oferă diagnostice, sfaturi și tehnici de negociere.

Cât de bine negociază organizația ta?

Abilitățile voastre de negociere se ridică la nivelul de referință al industriei? Poți afla cu ajutorul Sondajului aptitudinilor de negociere Scotwork.

Man Glasses Small Min 2

Cauți altă țară?

Ai nevoie de o soluție la nivel global?