CURSURI DE NEGOCIERE PENTRU O AFACERE PUTERNICĂ

Fie că ești un negociator începător sau unul strategic, avansat, cursurile noastre de negociere te vor face mai abil și mai încrezător, atât în camera de negociere cât și în afara acesteia. Încearcă un curs captivant și interactiv de dezvoltare a abilităților de negociere, alături de experți în achiziții sau vânzări. Îți vom împărtăși cunoștințele noastre de negociere în domenii precum relații cu angajații, achiziții, retail, marketing și vânzări. Dezvoltă-ți abilități practice care îți dau imediat un avantaj în negocieri. Alege unul din cursurile de negociere Scotwork și vei avea mai mult succes.

Cursul „Abilități avansate de negociere”

Începe aici dezvoltarea abilităților tale de negociere

Indiferent de punctul de pornire, acest curs de negociere îți va duce abilitățile la un nou nivel. Vei experimenta situații de negociere în jocuri de caz interactve. Vei învăța ce trebuie și ce nu trebuie făcut. Vei pleca cu o serie de tehnici și instrumente aplicabile imediat. Vei deveni un negociator neînfricat din prima zi.

"I have now engaged Scotwork personally in three different organisations where I have worked and on each occasion with great success. Introducing Scotwork into your organisation is not just about attending a training course, it's about embracing a whole new culture, language and way of working into your business to improve the overall effectiveness of people who are regularly involved in negotiations and ultimately driving better deals and incremental business."

David Ashmore
Business Delevelopment Director - Tectura

Perspectiva Tutorului

Annabel Shorter - Senior Consultant

CALENDAR CURSURI OPEN

Înscrie-te la unul din cursurile Scotwork și devino un negociator mai puternic. Alătură-te tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prinde gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive.

Rezervă-ți un loc la următorul curs de negociere „open”:

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
ANS 14.10.2019 17.10.2019 Bucureşti
ANS 12.11.2019 15.11.2019 Bucureşti
ANS 25.11.2019 28.11.2019 Bucureşti
ANS2 05.12.2019 06.12.2019 Bucureşti
ANS 09.12.2019 12.12.2019 Bucureşti

Citește articole pe blog:

Cum măsurăm succesul?

Cu siguranţă, cu toţii am trecut prin situaţii în care imediat după ce am încheiat o înţelegere, am început să ne punem întrebări: oare puteam să obţin mai mult? Puteam să le ofer mai puţin? După ce am petrecut ultimii 10 ani în sfera negocierilor, am ajuns la concluzia că există trei variabile principale pe care trebuie să le luăm în considerare.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork Romania
Str. Profesor Ion Ursu nr. 34
Sector 2, Bucureşti

România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png