SCOTWORK FACE DIFERENȚA

Șlefuiți-vă avantajul comercial. Fiți mai orientat pe profitabilitate. Construiți legături mai strânse cu clienții, furnizorii și cu oamenii dumneavoastră. Abordarea noastră specifică, de dezvoltare a abilităților de negociere, vă va împuternici șă faceți toate acestea, și încă și mai mult de atât. Folosim metode dovedite, bazate pe studiu prin observare a negocierilor din viața de zi cu zi. Vă conducem prin scenarii accelerate, reale, de negociere. Tutorii noștri experimentați împărtășesc o experiență de decade de negocieri de zi cu zi. Vă furnizăm tehnici practice, gata de a fi puse în practică și instrumente digitale. Și astfel, vom face o diferență reală, livrând o returnare a investiției de 9.86 x ROI în doar 12 săptămâni. Scotwork este cea mai bună alegere.

ROI of 9.86 x course fee.jpg

Știm că, cursurile noastre au un impact real, deoarece clienții ne confirmă acest lucru. 99% din participanții la curs chestionați, cred că Scotwork i-a făcut negociatori mai buni. Iar 98% din superiorii acestora susțin că a meritat investiția, returnându-se în medie un ROI de 9.86 ori în trei luni.

40years.png

După 40 de ani de formare și consultanță în negociere, focusul nostru este neschimbat. Le dăm oamenilor abilități puternice, care le transformă viața și organizațiilor le oferim mai mult succes în viitor.

INSTRUMENTE DIGITALE PENTRU A VĂ ÎMBUNĂTĂȚI ABILITĂȚILE DE NEGOCIERE

Participați la unul din cursurile noastre pentru a putea deveni membru Alumni Scotwork și a avea acces gratuit la o suită de instrumente digitale ajutătoare:

  • Instrumentul de Pregătire Online: facilitează colaborarea live cu liste de dorințe/concesii ușor de utilizat și cu alte instrumente ajutătoare;

  • Instrumentul de Diagnostic în Negociere: furnizează sfaturi specifice despre statutul și natura negocierilor dumneavoastră;

  • Biblioteca de Resurse: include o mare colecție utilăde materiale de curs, eBook, video-uri și postări de blog.

Urmăriți instrumentele digitale noi și îmbunătățite, pentru a vă acorda abilitățile de negociere.

"Absolutely brilliant - insightful with the right balance of theory v practical application - there will be bountiful opportunities to hit the 'higher' deal."

Julie Trewren
Senior Buyer Spirits & RTD's - Matthew Clark

LUAȚI LEGĂTURA CU NOI

Sunteți interesat să deveniți un negociator curajos și să obțineți înțelegeri mai bune? Participați la unul din cursurile noastre de dezvoltare a abilităților de negociere.

Cursuri de Negociere

Doriți să creșteți profitabilitatea, să întăriți relațiile sau să vă transformați cultura organizațională? Vorbiți cu cineva din echipa noastră de consultanță.

Consultanță

Ultimele postări Blog:

Balanța puterii

Acum ceva timp, m-am aflat într-o situație mai puțin fericită. Eram cu soția și copiii și căutam disperați o cameră disponibilă pentru noaptea respectivă. Iar intrând într-un hotel, le-am și dat de înțeles acest lucru: aveam nevoie de un loc în care să dormim și eram disperați să îl găsim. Bineînțeles, cererea mea ulterioară pentru un discount nu a avut niciun efect - „disperarea” și „înțelegerea profitabilă” apar rar în aceeași propoziție. Auzind povestea mea, un coleg mi-a amintit o situație similară, dar cu o altă finalitate.

Ultimele Tweet-uri:

Scotwork Romania
Profesor Ion Ursu 34
Sector 2, Bucureşti

România
(+40)721262058
info.ro@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png