SCOTWORK FACE DIFERENȚA

Dobândești un avantaj real. Devii mai concentrat pe profit. Construiești legături mai strânse cu clienții, cu furnizorii și cu colegii. Modul nostru unic de abordare în dezvoltarea abilităților de negociere te ajută să faci toate acestea și multe altele. Folosim metode verificate, bazate pe studierea negocierilor din viața de zi cu zi. Te ghidăm într-un pas alert printre scenariile unor negocieri reale. Tutorii noștri specializați îți împărtășesc o experiență dobândită în zeci de ani. Îți punem la dispoziție tehnici gata de pus în practică și o serie întreagă de instrumente digitale. Astfel, producem o reală diferență, cu un randament al investiției de 1318%, după doar 12 săptămâni.

Scotwork-ROI-13.18.png (1)

Știm că programele și cursurile noastre noastre au un impact real, deoarece clienții ne confirmă acest lucru. 99% din participanții la curs chestionați consideră că Scotwork i-a ajutat să devină negociatori mai buni. Iar 98% din superiorii acestora susțin că a meritat investiția, randamentul mediu al investiției fiind de 1318% după doar trei luni.

40years.png

După mai bine de 40 de ani de training și consultanță în negociere, focusul nostru este neschimbat. Le dăm oamenilor abilități puternice, care le transformă viața, iar organizațiilor le oferim mai mult succes în viitor.

digital-corner.png

INSTRUMENTE DIGITALE PENTRU CONSOLIDAREA ABILITĂȚILOR DE NEGOCIERE

Participă la unul din cursurile noastre pentru a putea deveni membru Alumni Scotwork și pentru a avea acces gratuit la o suită de instrumente digitale:

  • Instrumentul de pregătire online: facilitează colaborarea live cu liste de dorințe/concesii ușor de utilizat și cu alte instrumente ajutătoare;

  • Instrumentul de diagnostic în negociere: unde găsești sfaturi specifice situației tale de negociere;

  • Biblioteca de resurse: include o colecție utilă de materiale de curs, cărți digitale, videoclipuri și articole.

Accesează o platformă modernă cu instrumente digitale, pentru a-ți rafina abilitățile de negociere.

"Absolutely brilliant - insightful with the right balance of theory v practical application - there will be bountiful opportunities to hit the 'higher' deal."

Julie Trewren
Senior Buyer Spirits & RTD's - Matthew Clark

IA LEGĂTURA CU NOI

Ești interesat să devii un negociator neînfricat, care obține acorduri mai bune? Participă la unul din cursurile noastre de dezvoltare a abilităților de negociere.

Cursuri de negociere

Dorești să-ți crești profiturile, să-ți consolidezi relațiile sau să transformi cultura organizațională? Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri.

Consultanță

Citește articole pe blog:

Cum măsurăm succesul?

Cu siguranţă, cu toţii am trecut prin situaţii în care imediat după ce am încheiat o înţelegere, am început să ne punem întrebări: oare puteam să obţin mai mult? Puteam să le ofer mai puţin? După ce am petrecut ultimii 10 ani în sfera negocierilor, am ajuns la concluzia că există trei variabile principale pe care trebuie să le luăm în considerare.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork Romania
Str. Profesor Ion Ursu nr. 34
Sector 2, Bucureşti

România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png