SCOTWORK FACE DIFERENȚA

Dobândești un avantaj real. Devii mai concentrat pe profit. Construiești legături mai strânse cu clienții, cu furnizorii și cu colegii. Modul nostru unic de abordare în dezvoltarea abilităților de negociere te ajută să faci toate acestea și multe altele. Folosim metode verificate, bazate pe studierea negocierilor din viața de zi cu zi. Te ghidăm într-un pas alert printre scenariile unor negocieri reale. Tutorii noștri specializați îți împărtășesc o experiență dobândită în zeci de ani. Îți punem la dispoziție tehnici gata de pus în practică și o serie întreagă de instrumente digitale. Astfel, producem o reală diferență, cu un randament al investiției de 1349%, după doar 12 săptămâni.

Scotwork-ROI-13.18.png (1)

Știm că programele și cursurile noastre noastre au un impact real, deoarece clienții ne-au confirmat acest lucru. 99% dintre participanții la curs chestionați consideră că Scotwork i-a ajutat să devină negociatori mai buni. Iar 98% din superiorii acestora susțin că a meritat investiția, câștigul mediu fiind, după doar trei luni, de 13,18 ori mai mare decât suma investită.

40years.png

După mai bine de 40 de ani de training și consultanță în negociere, focusul nostru este neschimbat. Le dăm oamenilor abilități puternice, care le transformă viața, iar organizațiilor le oferim mai mult succes în viitor.

digital-corner.png

INSTRUMENTE DIGITALE PENTRU CONSOLIDAREA ABILITĂȚILOR DE NEGOCIERE

Participă la unul din cursurile noastre pentru a putea deveni membru Alumni Scotwork și pentru a avea acces gratuit la o suită de instrumente digitale:

  • Instrumentul de pregătire online: facilitează colaborarea live cu liste de dorințe/concesii ușor de utilizat și cu alte instrumente ajutătoare;

  • Instrumentul de diagnostic în negociere: unde găsești sfaturi specifice situației tale de negociere;

  • Biblioteca de resurse: include o colecție utilă de materiale de curs, cărți digitale, videoclipuri și articole.

Accesează o platformă modernă cu instrumente digitale, pentru a-ți rafina abilitățile de negociere.

"Absolutely brilliant - insightful with the right balance of theory v practical application - there will be bountiful opportunities to hit the 'higher' deal."

Julie Trewren
Senior Buyer Spirits & RTD's - Matthew Clark

Transformarea afacerii

John McMillan - Chairman, Scotwork

IA LEGĂTURA CU NOI

Ești interesat să devii un negociator neînfricat, care obține acorduri mai bune? Participă la unul din cursurile noastre de dezvoltare a abilităților de negociere.

Cursuri de negociere

Dorești să-ți crești profiturile, să-ți consolidezi relațiile sau să transformi cultura organizațională? Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri.

Consultanță

Citește articole pe blog:

Timpul. Variabila neglijată în multe negocieri.

De multe ori, oamenii abordează negocierile ca și când timpul nu ar exista, ignorând-l complet. Unii consideră că timpul din Univers este numai al lor și îl au la dispoziție când vor ei. Sau alții se considera stăpânii timpului și cred că acesta lucrează doar în favoarea lor. Când nu iei timpul în seriosși îl tratezi cu superficialitate, te face de râs în fața negociatorilor de cealaltă parte; te face neserios și necredibil. Sau te lasă în afara mesei de negocieri. Însă, dacă este folosit cu înțelepciune și respect, timpul poate fi un aliat important în negocieri.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020