Informaţii statistice

Explorează resursele noastre pentru sfaturi utile, rapoarte şi studii, toate cercetate și create de experții de negociere Scotwork. Regăseşti mai jos o gamă largă de cărți electronice, articole, broșuri ale cursurilor noastre și videoclipuri.

Explorează resursele noastre pentru sfaturi utile, rapoarte şi studii, toate cercetate și create de experții de negociere Scotwork. Regăseşti mai jos o gamă largă de cărți electronice, articole, broșuri ale cursurilor noastre și videoclipuri.

SUBIECTE FERBINȚI

Rezultate care contează

100% creșterea performanțelor   

 

73% mai mult control       

 

72% mai multă încredere în forțele proprii

 

98% dintre manageri apreciază investiția

SUBIECTE FIERBINȚI

Rezultate sondajului

Doar 18% dintre negociatori au un plan de rezervă pentru cazul în care nu ajung la un acord

 

Doar 21% cred că relația cu cealaltă parte este mai strânsă după ce s-a încheiat negocierea

STUDIU DE CAZ DIMMER

Renegocierea contractelor ca urmare a creșterii prețului lemnului

Cum a evitat compania Dimmer pierderi ale vânzărilor de 400.000€ folosind tehnicile Scotwork

Cum a evitat compania Dimmer pierderi ale vânzărilor de 400.000€ folosind tehnicile Scotwork

Broșuri

WORKSHOP BAZELE NEGOCIERII

Workshop-ul Bazele Negocierii reprezintă primul pas într-o călătorie către preluarea controlului în negocieri

ABILITĂȚI AVANSATE DE NEGOCIERE – cursul virtual

Începe de aici călătoria virtuală de dezvoltare a abilităților

ESSENTIALS - YOUR TRUSTY NEGOTIATION SIDEKICK

Modulele de e-Learning Essentials introduc conceptele de bază ale negocierii pas cu pas și într-un format online ușor de folosit. Sunt perfecte ca prim pas pentru negociatorii mai puțin experimentați, material de reîmprospătare pentru absolvenții cursurilor Scotwork, sau ca sursă de inspirație în negocierile viitoare

SONDAJ APTITUDINILOR DE NEGOCIERE – BROȘURA

Te-ai întrebat vreodată cât de bine negociază echipa sau organizația ta? Sondajul compară oamenii tăi cu analiza celor mai bune practici la nivel mondial și-ți oferă un raport care te ajută să înțelegi punctele forte și nevoile de dezvoltare

RAPORT – SONDAJUL APTITUDINILOR DE NEGOCIERE

În cursul anului 2015 Scotwork a elaborat Sondajul abilităților de negociere pentru a explora răspunsul la întrebarea: „Cât de bine negociază oamenii mei?” Acum putem afirma că avem unul dintre cele mai cuprinzătoare seturi de date despre negociatori și părerile lor asupra propriilor abilități, neajunsuri și mod de înțelegere a procesului de negociere

REZULTATE CARE CONTEAZĂ

Principalele învățăminte ale participanților la cursurile Scotwork, care includ performanțe îmbunătățite, rentabilitate financiară și beneficii personale

PROFILUL DE NEGOCIATOR

Oferă-le negociatorilor din echipa ta posibilitatea de a se autoperfecționa, măsurându-şi competenţele de negociere

Cărți electronice

STUDIUL SCOTWORK APTITUDINI DE NEGOCIERE

Acest studiu oferă cea mai amplă perspectivă asupra competențelor de negociere și tehnicilor folosite la nivel mondial pentru a face schimburi de concesii și a ajunge la acorduri comerciale. Respondenții cuprind o plajă largă, de la Directori Executivi la achizitori, de la manageri de aprovizionare la reprezentanți de vânzări.

NEGOCIEREA ÎN VREMURI TULBURI

În ultima perioadă am suferit o serie de perturbări fără precedent: pandemia Covid 19, Brexit sau atacuri teroriste din ce în ce mai dese și mai ucigătoare. În acest e-book vei găsi câteva idei de strategii și tactici care îți vor fi utile pentru a negocia mai eficace în această eră a hiper-incertitudinii.

ADEVĂRUL DESPRE MINCIUNĂ

În negocieri pot ieși la iveală laturi mai întunecate ale oamenilor. Din când în când, până și cei mai verticali stâlpi ai onestității se trezesc că mai înfloresc adevărul în căutarea acordului perfect. Așadar, de ce mulți dintre noi acceptăm să ne lăsăm deoparte scrupulele și facem economie de adevăr când ne așezăm la masa negocierilor?

NEGOCIEREA ÎNCEPE DE ACASĂ

Pentru a înfrunta o criză cu succes, cu toții trebuie să colaborăm. Dar, cu toate aceste noi constrângeri, cum pot cei ce trăiesc împreună să evite discordia? Iată mai departe șapte tehnici de negociere ușor de folosit pentru a vă face viața mai ușoară în perioada de carantină.

SFATURI PENTRU NEGOCIEREA ÎN PLATFORME VIDEO

Suntem preocupați de adaptarea metodelor actuale de negociere la un noua realitate. De aceea, vă propunem o perspectivă diferită asupra felului în care platformele de comunicare video ne permit să abordăm altfel negocierile.

NEGOCIEREA PRIN E-MAIL

Deși comunicarea prin e-mail este simplă și la îndemâna tuturor, este totuși plină de capcane pentru negociatori, fie ei experimentați sau începători. Această broșură vă oferă sfaturi utile pentru negocierea prin e-mail.

KEEP SHARP - SFATURI PENTRU NEGOCIERI

Îți prezentăm 10 din cele mai folositoare sfaturi ale noastre, distilate din analizarea complexă a negocierilor și prezentate sub forma unor tehnici practice descrise într-un limbaj uzual. Sfaturile noastre abordează câteva dintre dilemele cele mai des întâlnite în construirea acordurilor.

TRUCURI MURDARE ÎN NEGOCIERE

Negocierea poate fi riscantă. Există o mulțime de tactici create pentru a vă smulge controlul și a vă lăsa cu mâinile goale la masa de negociere. Greu de detectat, aceste trucuri murdare pot fi incredibil de eficiente. Te pot prinde nepregătit și te pot face să cedezi mult mai mult decât în mod normal. Identificarea și evitarea acestor pericole vă ajută să păstrați controlul negocierilor și să încheiați acorduri mai bune.

TRUCURI MURDARE ÎN NEGOCIERE VOLUMUL 2

Zi de zi experții Scotwork sunt martori ai negocierilor în toată lumea. Peste 100.000 de ore de negociere, filmate și analizate, au dezvăluit o multitudine de metode neortodoxe, pornind de la unele doar discutabile și terminând cu cele cu adevărat malefice. Dirty Tricks volumul 2 vine să completeze succesul primului volum și vă aduce alte 10 trucuri celebre în negociere.

NEGOCIEREA LA TELEFON

Sfaturi pentru cum să negociați prin telefon

5 SFATURI PENTRU PREGĂTIREA NEGOCIERII

Aveți nevoie de ajutor în pregătire? Iată 5 sfaturi simple pentru planificarea negocierilor.

DILEMELE NEGOCIATORILOR

Cine face prima propunere? Să cer exact ceea ce îmi doresc sau mai mult? Iată o listă cu 10 cele mai des întâlnite dileme.

10 SFATURI PENTRU NEGOCIEREA SALARIULUI

Urmează o discuție despre salariu sau alte beneficiile? Aici poți găsi 10 sfaturi despre negocierea pachetului salarial.

10 SFATURI PENTRU AFLAREA DE INFORMAȚII

Aveți dificultăți în a afla înformațiile care vă sunt necesare? Iată 10 sfaturi despre punerea de întrebări în negociere?

Articole

CUM TRATĂM PERSOANELE DIFICILE

Alan Smith
Descarca

NEGOCIEREA ESTE UN PROCES DE SCHIMB

Robin Copland
Descarca

SPERANȚA NU ESTE O STRATEGIE

John McMillan
Descarca

Video

BENEFICIILE CURSURILOR DE NEGOCIERE SCOTWORK

Nick Ford – Director Operațiuni Globale Clienți la WPP

TUTORIAL INSTRUMENTUL DE PREGĂTIRE SCOTWORK