RESURSE

Primește o mână de ajutor de la experți. Explorează câteva dintre cele mai interesante negocieri, în articolele noastre. Află mai multe despre cursurile de negociere Scotwork din broșuri, sau citește sugestiile noastre pentru negocieri de succes.

Lasă-ne adresa de email mai jos, dacă vrei să primești sugestii și noutăți de la Scotwork

Respectăm confidențialitatea datelor tale. Pentru mai multe informații, accesează pagina de confidențialitate.

CARTE ELECTRONICĂ - NEGOCIERE

negocierea in vremuri tulburi.png

Negocierea în vremuri tulburi

În ultimul an și jumătate am suferit o serie de perturbări fără precedent: pandemia Covid 19, votul Brexit și atacuri teroriste din ce în ce mai dese și mai ucigătoare. În acest e-book vei găsi câteva idei de strategii și tactici care îți vor fi utile pentru a negocia mai eficace în această eră a hiperincertitudinii.

keep sharp ro.png

Keep Sharp - Sfaturi pentru negocieri

Îți prezentăm 10 din cele mai folositoare sfaturi ale noastre, distilate din analizarea complexă a negocierilor și prezentate sub forma unor tehnici practice descrise într-un limbaj uzual. Sfaturile noastre abordează câteva dintre dilemele cele mai des întâlnite în construirea acordurilor.

adevarul despre minciuna.png (1)

Adevărul despre minciună

Această broşură Scotwork ajută negociatorii să identifice, să gestioneze și să depășească astfel de practici necinstite. Sugerează tactici și tehnici pe care le poți folosi în relația cu cei necinstiți sau cu aceia pe care-i suspectezi de minciună.

Puterea in negociere.png

Puterea în negociere

Puterea este esențială în orice negociere. Preia controlul balanței de putere și vei fi capabil să dirijezi orice negociere în folosul tău și să obții cel mai bun acord posibil. Această broșură Scotwork oferă tuturor negociatorilor, indiferent de nivel, detalii importante despre natura puterii în negociere și modul în care o pot folosi.

negocierea incepe de acasa.png

Negocierea începe de acasă

Pentru a înfrunta criza cu succes, cu toţii trebuie să colaborăm. Dar, cu toate aceste noi constrângeri, cum pot cei ce trăiesc împreună să evite discordia? Iată mai departe șapte tehnici de negociere ușor de folosit pentru a vă face viața mai ușoară în perioada de carantină.

7 Deadly Sins of Negotiation Preparation

Stephen White - Chairman, Scotwork

Perspectiva tutorilor

Annabel Shorter - Senior Consultant at Scotwork

Citește articole pe blog:

Brexit – Un Cadou de Crăciun de la Boris Johnson?

În ajunul Crăciunului, Boris Johnson anunța plin de entuziasm încheierea acordului cu UE, după mai bine de 11 luni de negocieri. În ultimul moment, ambele părți au reușit să rezolve cele mai dificile diferende, evitând astfel ca schimburile comerciale de bunuri să se supună reglementărilor Organizației Mondiale a Comerțului. Aceasta ar fi presupus taxe vamale, controale și un morman de documente ce ar fi trebuit completate pentru orice schimb comercial de bunuri. Cu toate acestea, au rămas multe aspecte neclarificate, cum ar fi statutul și viitorul Irlandei de Nord şi al Gibraltarului sectorul serviciilor şi cel financiar. Cum au fost lăsate neclarificate aspecte de o asemenea importanță?

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020