COACHING ÎN NEGOCIERE

Devino coach în negociere și menține-ți organizația în formă. Acest curs te pune în scaunul șoferului, învățându-te cum să menții și să dezvolți în continuare abilitățile de negociere ale colegilor care, de-a lungul timpului, au participat la cursurile Scotwork. Învață să evaluezi nivelul abilităților, utilizând matricea noastră de evaluare a abilităților de negociere. Cu ajutorul instrucțiunilor detaliate de coaching vei descoperi cum să acorzi feed-back constructiv. Folosind metodele noastre de coaching și instrumentele de dezvoltare a abilităților îți vei putea ajuta colegii să își atingă obiectivele și să devină negociatori mai puternici.

Acest curs este accesibil oricărei persoane care a participat la cursul „Abilități avansate de negociere” și este utilizat pentru a consolida cadrul de competențe Scotwork în rândul Scotwork Alumni. Participarea la acest curs îți garantează accesul la instrumentul nostru digital de Coaching, care te va ajuta să-i antrenezi pe cei din organizația ta.

CURSURI OPEN

Cursurile open de negociere atrag persoane cu diferite niveluri de experiență sau de abilități și cu diverse funcții și ocupații. Această diversitate te va ajuta să înveți nu doar de la tutorii noștri experimentați, ci și de la colegi. Pentru a-ți îmbunătăți propriile abilități de negociere sau pe ale colegilor tăi, fă o rezervare pentru până la trei colegi.

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile „în companie” sunt în întregime dedicate organizației tale. Veți beneficia de un mediu de învățare dedicat și de un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor specifice organizației tale. Rezervă până la 12 locuri pentru tine și colegii tăi.

CALENDAR CURSURI OPEN

Înscrie-te la unul din cursurile Scotwork și devino un negociator mai puternic. Alătură-te tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prinde gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive.

Rezervă-ți un loc la următorul curs de negociere „open”:

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
ANS 13.10.2020 16.10.2020 Virtual Plin
ANS 10.11.2020 13.11.2020 Virtual
ANS 19.01.2021 21.01.2021 Bucureşti
Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

De ce Scotwork?

"Cannot be faulted, invaluable!"

Robert Terrone
National Business Manager - Reckitt Benckiser

Citește articole pe blog:

Dirty Tricks – episodul 1

În discuțiile cu diferiți clienți sau cursanți, primim deseori întrebări legate de abordările recomandate în negociere. Și, nu de puține ori, interlocutorii noștri ne cer sfatul privind folosirea sau contracararea unor trucuri „neortodoxe”. Ultima astfel de discuție am purtat-o ieri, lucru care mă face să vă propun o serie de articole pe tema tehnicilor așa-zise „murdare” de negociere.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020