COACHING ÎN NEGOCIERE

Devino coach în negociere și menține-ți organizația în formă. Acest curs te pune în scaunul șoferului, învățându-te cum să menții și să dezvolți în continuare abilitățile de negociere ale colegilor care, de-a lungul timpului, au participat la cursurile Scotwork. Învață să evaluezi nivelul abilităților, utilizând matricea noastră de evaluare a abilităților de negociere. Cu ajutorul instrucțiunilor detaliate de coaching vei descoperi cum să acorzi feed-back constructiv. Folosind metodele noastre de coaching și instrumentele de dezvoltare a abilităților îți vei putea ajuta colegii să își atingă obiectivele și să devină negociatori mai puternici.

Acest curs este accesibil oricărei persoane care a participat la cursul „Abilități avansate de negociere” și este utilizat pentru a consolida cadrul de competențe Scotwork în rândul Scotwork Alumni. Participarea la acest curs îți garantează accesul la instrumentul nostru digital de Coaching, care te va ajuta să-i antrenezi pe cei din organizația ta.

CURSURI OPEN

Cursurile open de negociere atrag persoane cu diferite niveluri de experiență sau de abilități și cu diverse funcții și ocupații. Această diversitate te va ajuta să înveți nu doar de la tutorii noștri experimentați, ci și de la colegi. Pentru a-ți îmbunătăți propriile abilități de negociere sau pe ale colegilor tăi, fă o rezervare pentru până la trei colegi.

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile „în companie” sunt în întregime dedicate organizației tale. Veți beneficia de un mediu de învățare dedicat și de un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor specifice organizației tale. Rezervă până la 12 locuri pentru tine și colegii tăi.

CALENDAR CURSURI OPEN

Înscrie-te la unul din cursurile Scotwork și devino un negociator mai puternic. Alătură-te tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prinde gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive.

Rezervă-ți un loc la următorul curs de negociere „open”:

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
ANS 11.05.2020 14.05.2020 Bucureşti
ANS2 19.05.2020 20.05.2020 Bucureşti
ANS 22.06.2020 25.06.2020 Bucureşti
ANS 05.10.2020 08.10.2020 Bucureşti
Foundation Workshop 09.10.2020 09.10.2020 Bucureşti
ANS 02.11.2020 05.11.2020 Bucureşti
Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

De ce Scotwork?

"Cannot be faulted, invaluable!"

Robert Terrone
National Business Manager - Reckitt Benckiser

Citește articole pe blog:

Cum măsurăm succesul?

Cu siguranţă, cu toţii am trecut prin situaţii în care imediat după ce am încheiat o înţelegere, am început să ne punem întrebări: oare puteam să obţin mai mult? Puteam să le ofer mai puţin? După ce am petrecut ultimii 10 ani în sfera negocierilor, am ajuns la concluzia că există trei variabile principale pe care trebuie să le luăm în considerare.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork Romania
Str. Profesor Ion Ursu nr. 34
Sector 2, Bucureşti

România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020