craciun.png

Sărbători fericite!

Publicat: dec. 18 , 2020
Autor: Scotwork România

Ufff, iată că am ajuns și la sfârșitul acestui an! A fost un an care, mai mult decât oricând, ne-a solicitat la maxim puterea de a ne adapta la un nou stil de viață, la un nou mod de a munci și de a face business.

Pentru că intrăm în perioada Crăciunului, perioada urărilor și a colindelor, v-am pregătit și noi un altfel de articol, originar și original de la Scotwork România!

 

Este acel moment din an

Când te uiți la „versus plan”.

Fii cu ochii la detalii

Pe statusul din campanii.

 

Șifonieru-i neatins,

Cred ca ești sătul de „Teams”!

„Work from home”. Dar până când?

Că ai merge la colind.

 

Să ai spor în toate cele,

Dar si în negociere.

Și să treacă pandemia

Zice Scotwork România!

 

Noi credem că anul ce vine, va însemna reașezarea și negocierea multor înțelegeri și acorduri, de aceea vă dorim să aveți înțelepciunea, inspirația si creativitatea necesară de a închide acorduri acolo unde vă doriți!

 

Crăciun Fericit !


SHARE

blogAuthor

About the author:

Scotwork România
No bio is currently avaliable

Citește articole pe blog:

Brexit – Un Cadou de Crăciun de la Boris Johnson?

În ajunul Crăciunului, Boris Johnson anunța plin de entuziasm încheierea acordului cu UE, după mai bine de 11 luni de negocieri. În ultimul moment, ambele părți au reușit să rezolve cele mai dificile diferende, evitând astfel ca schimburile comerciale de bunuri să se supună reglementărilor Organizației Mondiale a Comerțului. Aceasta ar fi presupus taxe vamale, controale și un morman de documente ce ar fi trebuit completate pentru orice schimb comercial de bunuri. Cu toate acestea, au rămas multe aspecte neclarificate, cum ar fi statutul și viitorul Irlandei de Nord şi al Gibraltarului sectorul serviciilor şi cel financiar. Cum au fost lăsate neclarificate aspecte de o asemenea importanță?

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020