CUNOAȘTEȚI ECHIPA

Faceți cunoștință cu oamenii de la Scotwork. Fiecare dintre noi are ani buni de experiențe în negocieri de zi cu zi. Provenim din diverse domenii de business. Ne plac suișurile și coborâșurile ajungerii la o înțelegere și să îi ajutăm pe alții să devină negociatori performanți.

Cătălina Barbu

Consultant

Sunt inginer mecanic și dețin un master în administrarea afacerilor. Atât ca top manager în companii multinaționale cât și ca antreprenor, am avut ocazia să particip în diferite tipuri de negocieri cu furnizori, clienți, angajați sau reprezentanți ai unor consilii directoare.

Experiența mea în afaceri a început în poziții de vânzări și marketing. În 2004 am co-fondat o firmă în domeniul serviciilor de mercantizare pe care am condus-o până în 2014, când m-am alăturat echipei Leadder, o companie care furnizează servicii premium în domeniul educației de afaceri. În prezent sunt consultant Scotwork în negociere și facilitez programe de dezvoltare managerială și leadership.

Trăiesc în București, am o fiică licențiată în Drept, iar în vacanțe călătoresc pe motocicletă pentru a descoperi oameni și locuri frumoase din România și alte țări.

Dan Cantaragiu

Managing partner

Cu toate că am intrat în echipa Scotwork abia în 2017, ca trainer și partener pentru operațiunile din România, am avut șansa să particip la multe negocieri importante de-a lungul carierei mele. Între 1992 și 2012, am acumulat 20 ani de experiență în poziții de middle și top management în mari companii multinaționale, cum ar fi Coca Cola sau Carlsberg. În 2011, am fondat propria companie de training și dezvoltare în domeniul afacerilor, oferind în România soluții premium, renumite la nivel mondial.

În pozițiile ocupate de-a lungul timpului, unde am condus în unele cazuri echipe mai mari de 500 de persoane, m-am confruntat cu multe negocieri dificile: de la contracte comerciale cu clienți importanți până la probleme operaționale interne, de la angajarea membrilor seniori ai echipei până la deschiderea sau închiderea punctelor de lucru din toată țara.

Sunt pasionat de leadership, dezvoltare personală și vinuri bune, iar motto-ul ce îmi conduce viața este o frază spusă de Mario Andretti, fost campion mondial de Formula 1: „Dacă ți se pare că ai totul sub control, înseamnă că pur și simplu nu te deplasezi suficient de repede!”

Monica Stroe

Consultant

Am absolvit Institutul Politehnic din Bucureşti în 1992 şi am un Master în Administrarea Afacerilor. Din 1992 până în 2017, am lucrat în companii industriale din România. În ultimii 15 ani, am ocupat poziţii de top şi middle management ca: Director de Marketing la DUCTIL STEEL Buzău, Director Comercial la TREFO Galaţi, Branch Manager la Tenzo România şi Director General la ZIROM Giurgiu.

În ceea ce priveşte experienţa dobândită în negociere, pot menţiona negocierile din cadrul unui proiect de investiţii de 10 milioane de Euro pentru o forjă de titan la ZIROM, negocierile cu sindicatele pentru încheierea contractului colectiv de muncă în perioada în care eram Director General la ZIROM şi, bineînţeles, negocierile continue cu clienţii şi furnizorii. Începând cu luna septembrie 2018, am obţinut certificarea de tutor asociat şi fac parte din echipa Scotwork România.

Sunt pasionată de matematică şi îmi place să-mi petrec timpul cu cei doi copii ai mei cu care de altfel am şi cele mai dificile negocieri.

Adrian Boniu

Consultant

Când am intrat prima oară în contact cu programul Scotwork a fost ca un duș scoțian: cald/rece. Pe de-o parte a fost plăcerea descoperirii unui curs extraordinar de eficient, dinamic și amuzant, pe de altă parte am realizat cât timp și resurse am irosit în negocieri interminabile și cât de puțin timp alocasem dezvoltării unei competențe indispensabile pentru un manager de top: abilitatea de negociere. Din acel moment mi-am propus să-i ajut pe cât mai mulți manageri să-și eficientizeze negocierile și, astfel, am ajuns cel mai nou membru al echipei Scotwork România.

Despre mine vă pot spune că m-am dedicat dezvoltării afacerilor, ocupând funcții de top management în diferite organizații media, industrie și servicii, fiind implicat în negocieri de toate tipurile: negocieri cu case de producție filme cu bugete de câteva sute de milioane de dolari, negocieri comerciale, negocieri cu sindicatele sau negocieri pentru vânzarea de companii, fiecare având complexități diferite.

Laurențiu Ispir

Consultant

Dezvoltării abilităţilor mele de negociere a început în timpul celor 15 ani în care am lucrat pentru Oresa, o companie de investiții cu rădăcini suedeze axată pe investiții de capital privat în Europa Centrală și de Est. În calitate de director de investiții, iar apoi ca partener, am coordonat proiecte în mai multe companii lideri de piață din sectoare precum servicii IT, materiale de construcții și finisaje, FMCG, servicii financiare.

Înainte de Oresa, am fost senior editor la Ziarul Financiar, cel mai mare ziar financiar din România şi redactor șef la Business Magazin.

Începând cu anul 2020, m-am alăturat echipei Scotwork România ca trainer de negocieri și consultant.

Citește articole pe blog:

De la Nu la DA în câțiva pași

Pe cursanții noștri îi învățam că una din situațiile în care se impune negocierea este atunci când primesc un NU. NU este startul unei negocieri. În teorie/la curs, lucrurile par simple, dar se pare însă că, în viață de negociator, lucrurile sunt mai complicate. Cu această dilemă se confrunta și un tânăr vânzător ce avea ca sarcină să crească prețurile unor contracte existente. Sfatul pe care i l-am dat pentru următoarele întâlniri ar putea fi aplicat în orice altă negociere comercială sau personală, ori de câte ori întâmpinați un NU la propunerea voastră.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020