DEVENIȚI CEI MAI BUNI NEGOCIATORI

Cât de productive sunt negocierile organizației voastre? Cum vă pregătiți pentru următoarele negocieri? Ați ales echipa potrivită, strategia și abilitățile cele mai potrivite pentru a obține cel mai bun rezultat posibil? Cine a fost marele câștigător la ultima negociere importantă pe care ați purtat-o? Consultanții în negociere Scotwork vor lucra cot la cot cu voi pentru a răspunde la aceste întrebări, dar și la alte întrebări vitale. Prin împărtășirea experienței, modelarea strategiilor și dezvoltarea competențelor, vă vom transfera cele mai bune practici de negociere. Astfel, veți deveni mai competitivi.

SONDAJ - APTITUDINI DE NEGOCIERE

Cât de eficace negociază echipa sau organizația ta? Cum vă poziționați față de etalonul din industria voastră? Sunteți la același nivel, sub sau peste el? La ce sunteți foarte buni și unde stați mai puțin bine? Sondajul nostru online vă arată cât de capabilă este organizația și cum puteți să vă maximizați rezultatele negocierilor.

Sondajul aptitudinior de negociere îți oferă un răspuns pătrunzător și concis la întrebările:

 • Cât de eficace negociază echipa mea?
 • Există probleme comune care trebuie rezolvate?
 • Există lacune în competențe?
 • Care sunt prioritățile pentru dezvoltarea abilităților?
 • Cum ne comparăm cu etalonul, pe funcțiuni, pe divizie, pe industrie?
 • Ce obiective de dezvoltare m-ar ajuta să obțin rezultate mai bune cu echipa mea?

Completarea sondajului
50 puncte privind comportamentul și stilul de negociere prin care se:

 • explorează cât de eficient se pregătesc oamenii tăi
 • examinează modul în care își prezintă cazul și țin cont de nevoile celorlalți pentru a realiza acorduri
 • înțelege modul în care organizația împuternicește oamenii pentru a ajunge la acorduri
 • evaluează opinia oamenilor cu privire la calitatea acordurilor pe care le încheie și efectul lor asupra relației pe termen lung cu clienții, furnizorii sau angajații
 • descoperă dinamica modului în care se comportă oamenii tăi în timpul negocierii și efectul pe care-l are asupra rezultatelor

Maximizarea performanțelor în negocieri
Raportul se axează pe nouă aspecte ale negocierii și compară rezultatele respondenților din echipa ta cu cele ale altor mii de negociatori din peste o sută de organizații aflate în 23 de zone geografice din întreaga lume. Raportul oferă concluzii și recomandări pentru dezvoltarea capacității de negociere a echipei, furnizând informații critice înaintea și în timpul programelor de dezvoltare a abilităților.

Ce se întâmplă mai departe?

Având o experiență de peste 40 de ani de training în negociere, Scotwork identifică zonele în care e necesară pregătirea, astfel încât să crească competențele de negociere ale organizației și să obțineți rezultate mai bune. Un consultant Scotwork dedicat se va ocupa - împreună cu tine - de aceste nevoi de dezvoltare.

Pentru a afla mai multe, contactează acum consultanții noștri în negociere

ANTRENAMENT PENTRU NEGOCIERE

Unele negocieri sunt provocatoare chiar și pentru cei mai buni negociatori din organizația ta. Consultanții noștri în negociere sunt pregătiți să îi ajute să negocieze cu succes. Devenim parte a echipei voastre. Îi antrenăm individual pe negociatori, repetăm scenarii, pregătim propuneri și îi ghidăm de la început până la sfârșit.

Deveniți câștigători

Indiferent că negociați un contract major, încheiați un acord comercial la nivel global, sau intrați într-un dialog cu sindicatele, Scotwork vă ajută să obțineți un avantaj competitiv. Consultanții noștri aplică un know-how comercial bogat și o vastă experiență în negociere pentru a vă ajuta să vă modelați și să vă rafinați negocierile. Ei îi vor antrena pe negociatorii din organizația voastră, le vor stimula inteligența și încrederea în ei și îi vor transforma în negociatori mai abili. Astfel, o negociere importantă pentru organizație va deveni un acord excelent pentru voi.

Pentru a afla mai multe, contactează acum consultanții noștri în negociere

EVALUAREA REZULTATULUI NEGOCIERII

Negocierea s-a încheiat. Atmosfera s-a liniștit. E timpul să evaluăm rezultatele și să confruntăm realitatea. Ați obținut cel mai bun rezultat posibil? Poate ați dat prea mult? Ar fi fost posibil să mai obțineți și alte concesii? Noi evaluăm punctele tari și punctele slabe ale modului în care ați ajuns la acord. Astfel, veți putea obține rezultate mai bune data viitoare.

Creați o cultură de organizație pregătită oricând de negociere

Poate că e prea târziu ca să mai schimbați rezultatul. Dar, evaluând rezultatele și învățând din ceea ce s-a întâmplat, vă va ajuta să fiți mai buni la următoarea negociere importantă. Scotwork vă oferă perspectiva de expert independent asupra ce s-a întâmplat în camera de negociere. Analizând retroactiv, pas cu pas procesul de negociere și rezultatele obținute, atragem atenția asupra ce a funcționat bine și ce nu a mers cum ar fi trebuit. Punctăm oportunitățile ratate și arătăm unde, o ușoară modificare a cursului negocierii ar fi putut să producă un rezultat mult mai bun pentru voi. Arătăm cu exactitate cum s-ar putea rafina abordarea, tehnicile și abilitățile. De asemenea, le oferim oamenilor voștri cunoștințe și încredere în sine, pentru a obține mai mult în negocierile viitoare.

Pentru a afla mai multe, contactați acum consultanții noștri în negociere

Citește articole pe blog:

Despăgubirile de război și factorul iritant în negociere

Potențiala reîncepere a lucrărilor pentru gazoductul Nord Stream 2 a aprins din nou spiritele în Europa. În plus, SUA se pregătește să intervină din nou pentru a bloca proiectul, ca în 2019. Mizele sunt mari, atât geopolitice, cât și economice, iar părțile interesate pregătesc terenul pentru negocieri dure, inclusiv prin relansarea în spațiul public a unor teme cu mare încărcătură emoțională.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020