Puterea în negociere
e-book

Modul în care cei mai abili negociatori din lume folosesc puterea, pentru a deține controlul în negocieri

Puterea este esențială într-o negociere. Preia controlul balanței de putere și vei fi capabil să dirijezi orice negociere în folosul tău și să obții cel mai bun acord posibil. Această broșură Scotwork oferă tuturor negociatorilor, indiferent de nivel, detalii importante despre natura puterii în negociere și modul în care o pot folosi.

OPEN NEGOTIATION COURSE DATES

Sign up for a Scotwork open negotiation course and become a stronger deal-maker. Join our expert negotiation skills tutors and a mix of participants from diverse backgrounds. Get a taste of real-world negotiation in live, interactive workshops. Check out the dates for our next open negotiation skills course.

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
ANS 18.01.2021 22.01.2021 Virtual
ANS 25.01.2021 29.01.2021 Virtual
ANS 15.03.2021 19.03.2021 Virtual
The Scotwork Experience

Comments from Scotwork Participants

Citește articole pe blog:

Timpul. Variabila neglijată în multe negocieri.

De multe ori, oamenii abordează negocierile ca și când timpul nu ar exista, ignorând-l complet. Unii consideră că timpul din Univers este numai al lor și îl au la dispoziție când vor ei. Sau alții se considera stăpânii timpului și cred că acesta lucrează doar în favoarea lor. Când nu iei timpul în seriosși îl tratezi cu superficialitate, te face de râs în fața negociatorilor de cealaltă parte; te face neserios și necredibil. Sau te lasă în afara mesei de negocieri. Însă, dacă este folosit cu înțelepciune și respect, timpul poate fi un aliat important în negocieri.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020