NEGOCIEREA ÎNCEPE
DE ACASĂ

COVID-19 a schimbat, dramatic și instantaneu, modul în care ne trăim viața. O mare parte a societății e blocată acasă și au dispărut peste noapte interacțiunile sociale. În lupta noastră cu virusul, ne-am găsit deodată, împreună cu colocatarii, în detenție la domiciliu.

Pentru a înfrunta criza cu succes, cu toții trebuie să colaborăm. Dar, cu toate aceste noi constrângeri, cum pot cei ce trăiesc împreună să rămână cooperanți și să evite discordia? Cum puteți totuși obține ce vă doriți fără a naște conflicte și a porni un război civil? O soluție poate fi folosirea unor mecanisme de negociere. Iată mai departe șapte tehnici de negociere ușor de folosit pentru a vă face viața mai ușoară în perioada de carantină.

Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

Citește articole pe blog:

Coșmarul lui Boris Johnson - Negocierile Multilaterale  

După cum știm, UK a decis să iasă din Uniunea Europeană începând cu ianuarie anul acesta, anul 2020 fiind dedicat negocierii condițiilor de ieșire din blocul comunitar. Acum 6 luni, primul ministru Boris Johnson sărbătorea Brexit, descriind Marea Britanie ca fiind Superman-ul comerțului global. La începutul lunii februarie, domnul Johnson dădea startul unor negocieri multilaterale, numindu-le Măreț Joc de Șah multidimensional, cu speranța de a încheia cât mai multe acorduri comerciale cu cei mai importanți parteneri comerciali nonUE, într-un timp record. Ce s-a întâmplat după 6 luni în negocierile cu cei mai importanți parteneri ai Marii Britanii - SUA, China și Uniunea Europeană?

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020