EXPERȚI ÎN NEGOCIEREA
ACORDULUI PERFECT

Cursurile vii, interactive de negociere ale Scotwork fac o reală diferență pentru oameni și organizații. În doar câteva ore, împărtășim ani de experiențe și tehnici pentru a aprofunda, îmbunătăți și împuternici. Vă ajutăm să vă creșteți profiturile, întăriți relațiile și să vă schimbați cultura organizațională.

BAZAT PE DATE REALE

Totul a început în 1975, cu o misiune, ce avea ca și scop înțelegerea mecanismului negocierii. Luni de studii și observații inovative au scos la iveală faptul că la baza tuturor negocierilor se află un proces. Am identificat tehnici care au adus succes în negociere, zi după zi. Pe baza acestor observații am conceput un cadru unic de coaching, prin care sa transmite observațiile noastre și către alții. Astfel s-a născut Cursul de negociere Scotwork.

real-insights-chairs.jpg

Impact global real

Am format peste 200,000 de manageri de top în 24 de limbi. Am devenit cel mai mare furnizor independent de consultanță în negociere, la nivel global, cu activitate în 38 de țări. Colaborăm cu organizații mari și mici din toate sectoarele de activitate. Și, după 40 de ani, suntem în continuare cea mai bună alegere, care dă oamenilor abilități puternice, care le transformă viața și organizațiilor le garantează mai mult succes în viitor.

map.png

Ultimele postări Blog:

Să scrii, sau să nu scrii … Capcanele negocierilor prin E-mail

În 1978, Președintele American Jimmy Carter a intermediate primul acord de pace, în 2000 de ani, între Egipt și națiunea liberă Evreiască. Dacă email-ul ar fi fost la vremea aceea la fel de răspândit ca astăzi, credeți că l-ar fi putut folosi ca să economiseacsă tuturor timp de 13 zile petrecute la Camp David? ...

Ultimele Tweet-uri:

România
+36209433183
hungary@scotwork.com debbie.spurgeon@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png