EXPERȚI ÎN NEGOCIEREA
ACORDULUI PERFECT

Cursurile vii, interactive de negociere ale Scotwork fac o reală diferență pentru oameni și organizații. În doar câteva ore, împărtășim ani de experiențe și tehnici pentru a aprofunda, îmbunătăți și împuternici. Vă ajutăm să vă creșteți profiturile, întăriți relațiile și să vă schimbați cultura organizațională.

BAZAT PE DATE REALE

Totul a început în 1975, cu o misiune, ce avea ca și scop înțelegerea mecanismului negocierii. Luni de studii și observații inovative au scos la iveală faptul că la baza tuturor negocierilor se află un proces. Am identificat tehnici care au adus succes în negociere, zi după zi. Pe baza acestor observații am conceput un cadru unic de coaching, prin care sa transmite observațiile noastre și către alții. Astfel s-a născut Cursul de negociere Scotwork.

real-insights-chairs.jpg

Impact global real

Am format peste 200,000 de manageri de top în 24 de limbi. Am devenit cel mai mare furnizor independent de consultanță în negociere, la nivel global, cu activitate în 38 de țări. Colaborăm cu organizații mari și mici din toate sectoarele de activitate. Și, după 40 de ani, suntem în continuare cea mai bună alegere, care dă oamenilor abilități puternice, care le transformă viața și organizațiilor le garantează mai mult succes în viitor.

map.png

Ultimele postări Blog:

Balanța puterii

Acum ceva timp, m-am aflat într-o situație mai puțin fericită. Eram cu soția și copiii și căutam disperați o cameră disponibilă pentru noaptea respectivă. Iar intrând într-un hotel, le-am și dat de înțeles acest lucru: aveam nevoie de un loc în care să dormim și eram disperați să îl găsim. Bineînțeles, cererea mea ulterioară pentru un discount nu a avut niciun efect - „disperarea” și „înțelegerea profitabilă” apar rar în aceeași propoziție. Auzind povestea mea, un coleg mi-a amintit o situație similară, dar cu o altă finalitate.

Ultimele Tweet-uri:

Scotwork Romania
Profesor Ion Ursu 34
Sector 2, Bucureşti

România
(+40)721262058
info.ro@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png