EXPERȚI ÎN NEGOCIEREA
ACORDULUI PERFECT

Cursurile interactive de negociere „live” ale Scotwork au un impact real atât pentru oameni cât și pentru organizații. În doar câteva ore, experții noștri în negociere vă împărtășesc zeci de ani de experiență și vă transmit tehnici verificate de-a lungul timpului, pentru a deveni mai buni, mai abili, mai puternici. Vă ajutăm să vă creșteți profiturile, să vă întăriți relațiile și să vă schimbați cultura organizațională.

BAZAT PE DATE REALE

Totul a început în 1975 cu o misiune ce avea ca scop înțelegerea mecanismului negocierii. Luni de studii și observații inovative au scos la iveală faptul că la baza tuturor negocierilor se află un proces. Am identificat tehnici care au adus succes în negocieri, zi după zi. Pe baza acestor observații am conceput un cadru unic de coaching, prin care să transmitem observațiile noastre și către alții. Astfel s-au născut Cursurile Scotwork de negociere.

real-insights-chairs.jpg

Impact real la nivel global

Am format peste 300,000 de manageri de top în 24 de limbi. Am devenit cel mai mare furnizor independent de consultanță în negociere, la nivel global, cu activități în 38 de țări. Colaborăm cu organizații mari și mici din toate sectoarele de activitate. Și, după mai bine de 40 de ani, suntem în continuare cea mai bună alegere, punând la dispoziția oamenilor abilități cheie, care le transformă viața, iar organizațiilor le garantează mai mult succes în viitor.

map.png

Citește articole pe blog:

Brexit – Un Cadou de Crăciun de la Boris Johnson?

În ajunul Crăciunului, Boris Johnson anunța plin de entuziasm încheierea acordului cu UE, după mai bine de 11 luni de negocieri. În ultimul moment, ambele părți au reușit să rezolve cele mai dificile diferende, evitând astfel ca schimburile comerciale de bunuri să se supună reglementărilor Organizației Mondiale a Comerțului. Aceasta ar fi presupus taxe vamale, controale și un morman de documente ce ar fi trebuit completate pentru orice schimb comercial de bunuri. Cu toate acestea, au rămas multe aspecte neclarificate, cum ar fi statutul și viitorul Irlandei de Nord şi al Gibraltarului sectorul serviciilor şi cel financiar. Cum au fost lăsate neclarificate aspecte de o asemenea importanță?

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020