EXPERȚI ÎN NEGOCIEREA
ACORDULUI PERFECT

Cursurile interactive de negociere „live” ale Scotwork au un impact real atât pentru oameni cât și pentru organizații. În doar câteva ore, experții noștri în negociere vă împărtășesc zeci de ani de experiență și vă transmit tehnici verificate de-a lungul timpului, pentru a deveni mai buni, mai abili, mai puternici. Vă ajutăm să vă creșteți profiturile, să vă întăriți relațiile și să vă schimbați cultura organizațională.

BAZAT PE DATE REALE

Totul a început în 1975 cu o misiune ce avea ca scop înțelegerea mecanismului negocierii. Luni de studii și observații inovative au scos la iveală faptul că la baza tuturor negocierilor se află un proces. Am identificat tehnici care au adus succes în negocieri, zi după zi. Pe baza acestor observații am conceput un cadru unic de coaching, prin care să transmitem observațiile noastre și către alții. Astfel s-au născut Cursurile Scotwork de negociere.

real-insights-chairs.jpg

Impact real la nivel global

Am format peste 300,000 de manageri de top în 24 de limbi. Am devenit cel mai mare furnizor independent de consultanță în negociere, la nivel global, cu activități în 38 de țări. Colaborăm cu organizații mari și mici din toate sectoarele de activitate. Și, după mai bine de 40 de ani, suntem în continuare cea mai bună alegere, punând la dispoziția oamenilor abilități cheie, care le transformă viața, iar organizațiilor le garantează mai mult succes în viitor.

map.png

Citește articole pe blog:

Nerf-ul și lecția de negociere

Băiatul meu, proaspăt absolvent al clasei a patra, lăudat de învățătoare pentru rezultatele obținute, spre bucuria si mândria bunicii, a primit de la aceasta 100 lei cadou, să-și ia ce vrea el. Fiul meu își dorea un Nerf chiar dacă mai avea acasă alte 7 Nerf-uri. Ajungând la magazin, găsim pușca cu pricina, ne uităm la preț, era 75 lei, ne încadram în bugetul alocat și rămâneau 25 lei pentru alte mici cumpărături. Eu, fericit că am scăpat repede îl îndemn pe fiul meu să mergem la casă. Dar acesta înțepenește în fața raftului pentru că i-au căzut ochii pe un Nerf, mult mai interesant, ce costă 250 lei.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020