ABILITĂȚI DE NEGOCIERE
ÎNTR-O LUME VIRTUALĂ

ABILITĂȚI AVANSATE DE NEGOCIERE - CURS VIRTUAL

Cel mai cunoscut curs al nostru este de acum disponibil în ecosistemul virtual Scotwork. Este proiectat astfel încât să putem simula negocieri „în direct” și să oferim cursanților coaching și feedback în timp real - o metodă care se află în centrul a tot ceea ce facem.

Trainerii noștri specializați orchestrează diverse tehnologii pentru a împărtăși perspective fascinante, a expune mituri și a spune povestiri ușor de reamintit și coregrafiază jocuri-de-caz autentice. Rezultatul este o experiență unică și motivantă care te va echipa cu tot ce îți trebuie pentru a putea să negociezi în orice cadru - virtual sau de altă natură.

Să nu-ți faci o impresie greșită. Vei participa la un curs total diferit de orice alt curs la care ai participat în trecut. Absolvenții noștri au acordat cursului un rating general de 91%. Iată ce au de spus:

„A fost grozav — mult mai bine decât mă așteptam. Cred că, pentru că am fost filmați, am fost cu toții mult mai responsabili decât în cazul unei teleconferințe.”

CURSURI OPEN

Cursurile open de negociere atrag persoane cu diferite niveluri de experiență sau de abilități și cu diverse funcții și ocupații. Această diversitate te va ajuta să înveți nu doar de la tutorii noștri experimentați, ci și de la colegi. Pentru a-ți îmbunătăți propriile abilități de negociere sau pe ale colegilor tăi, fă o rezervare pentru până la trei colegi.

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile „în companie” sunt în întregime dedicate organizației tale. Veți beneficia de un mediu de învățare dedicat și de un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor specifice organizației tale. Rezervă până la 12 locuri pentru tine și colegii tăi.

CALENDAR CURSURI OPEN

Înscrie-te la unul din cursurile Scotwork și devino un negociator mai puternic. Alătură-te tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prinde gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive.

Rezervă-ți un loc la următorul curs de negociere „open”:

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
ANS 25.01.2021 29.01.2021 Virtual Plin
ANS 15.03.2021 19.03.2021 Virtual
ANS 10.05.2021 14.05.2021 Virtual
ANS 28.06.2021 02.07.2021 Virtual
ANS 11.10.2021 15.10.2021 Virtual
ANS 22.11.2021 26.11.2021 Virtual
digital-corner.png

INSTRUMENTE DIGITALE PENTRU CONSOLIDAREA ABILITĂȚILOR DE NEGOCIERE

Participă la unul din cursurile noastre pentru a putea deveni membru Alumni Scotwork și pentru a avea acces gratuit la o suită de instrumente digitale:

  • Instrumentul de pregătire online: facilitează colaborarea live cu liste de dorințe/concesii ușor de utilizat și cu alte instrumente ajutătoare;

  • Instrumentul de diagnostic în negociere: unde găsești sfaturi specifice situației tale de negociere;

  • Biblioteca de resurse: include o colecție utilă de materiale de curs, cărți digitale, videoclipuri și articole.

Accesează o platformă modernă cu instrumente digitale, pentru a-ți rafina abilitățile de negociere.

"Without doubt the best course I have ever been on."

Nick Sykes
CEO London and President EMEA at FutureBrand

Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

De ce să învăț să negociez?

Comentarii ale participanților noștri

Citește articole pe blog:

Brexit – Un Cadou de Crăciun de la Boris Johnson?

În ajunul Crăciunului, Boris Johnson anunța plin de entuziasm încheierea acordului cu UE, după mai bine de 11 luni de negocieri. În ultimul moment, ambele părți au reușit să rezolve cele mai dificile diferende, evitând astfel ca schimburile comerciale de bunuri să se supună reglementărilor Organizației Mondiale a Comerțului. Aceasta ar fi presupus taxe vamale, controale și un morman de documente ce ar fi trebuit completate pentru orice schimb comercial de bunuri. Cu toate acestea, au rămas multe aspecte neclarificate, cum ar fi statutul și viitorul Irlandei de Nord şi al Gibraltarului sectorul serviciilor şi cel financiar. Cum au fost lăsate neclarificate aspecte de o asemenea importanță?

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020