ABILITĂȚI AVANSATE DE NEGOCIERE 2 - ANS2

Consolidează-ți, rafinează-ți și reîmprospătează-ți experiența în negociere la acest curs intensiv de două zile. Explorează o nouă dinamică în cele cinci noi exerciții interactive de negociere ce reproduc situații din activitatea ta cotidiană. Asimilează tehnici și strategii ce vor suplimenta instrumentarul tău de negociere. Măsoară gradul de recuperare a investiției cu ajutorul rezultatelor obținute în viitoarele negocieri. Având un raport de 6 participanți la 1 trainer, vei primi o mulțime de sugestii individuale de la tutorii noștri experimentați.

Acest curs se adresează acelora care au participat la cursul „Abilități avansate de negociere” și care doresc să își dezvolte în continuare și să își rafineze abilitățile de negociere.

CURSURI OPEN

Cursurile open de negociere atrag persoane cu diferite niveluri de experiență sau de abilități și cu diverse funcții și ocupații. Această diversitate te va ajuta să înveți nu doar de la tutorii noștri experimentați, ci și de la colegi. Pentru a-ți îmbunătăți propriile abilități de negociere sau pe ale colegilor tăi, fă o rezervare pentru până la trei colegi.

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile „în companie” sunt în întregime dedicate organizației tale. Veți beneficia de un mediu de învățare dedicat și de un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor specifice organizației tale. Rezervă până la 12 locuri pentru tine și colegii tăi.

CALENDAR CURSURI OPEN

Înscrie-te la unul din cursurile Scotwork și devino un negociator mai puternic. Alătură-te tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prinde gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive.

Rezervă-ți un loc la următorul curs de negociere „open”:

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
ANS 13.10.2020 16.10.2020 Virtual Plin
ANS 10.11.2020 13.11.2020 Virtual
ANS 19.01.2021 21.01.2021 Bucureşti
Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

Perspectiva Tutorului

Annabel Shorter - Senior Consultant

"I can honestly say this is the best course I have ever been on. The cost of the course was quickly recuperated from employing the negotiation techniques I had been taught and achieving very impressive results."

Colin Moore
Head of Global Order Management - Mothercare

Citește articole pe blog:

Dirty Tricks – episodul 1

În discuțiile cu diferiți clienți sau cursanți, primim deseori întrebări legate de abordările recomandate în negociere. Și, nu de puține ori, interlocutorii noștri ne cer sfatul privind folosirea sau contracararea unor trucuri „neortodoxe”. Ultima astfel de discuție am purtat-o ieri, lucru care mă face să vă propun o serie de articole pe tema tehnicilor așa-zise „murdare” de negociere.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020