ABILITĂȚI AVANSATE DE NEGOCIERE 2 - ANS2

Consolidează-ți, rafinează-ți și reîmprospătează-ți experiența în negociere la acest curs intensiv de două zile. Explorează o nouă dinamică în cele cinci noi exerciții interactive de negociere ce reproduc situații din activitatea ta cotidiană. Asimilează tehnici și strategii ce vor suplimenta instrumentarul tău de negociere. Măsoară gradul de recuperare a investiției cu ajutorul rezultatelor obținute în viitoarele negocieri. Având un raport de 6 participanți la 1 trainer, vei primi o mulțime de sugestii individuale de la tutorii noștri experimentați.

Acest curs se adresează acelora care au participat la cursul „Abilități avansate de negociere” și care doresc să își dezvolte în continuare și să își rafineze abilitățile de negociere.

CURSURI OPEN

Cursurile open de negociere atrag persoane cu diferite niveluri de experiență sau de abilități și cu diverse funcții și ocupații. Această diversitate te va ajuta să înveți nu doar de la tutorii noștri experimentați, ci și de la colegi. Pentru a-ți îmbunătăți propriile abilități de negociere sau pe ale colegilor tăi, fă o rezervare pentru până la trei colegi.

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile „în companie” sunt în întregime dedicate organizației tale. Veți beneficia de un mediu de învățare dedicat și de un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor specifice organizației tale. Rezervă până la 12 locuri pentru tine și colegii tăi.

CALENDAR CURSURI OPEN

Înscrie-te la unul din cursurile Scotwork și devino un negociator mai puternic. Alătură-te tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prinde gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive.

Rezervă-ți un loc la următorul curs de negociere „open”:

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
ANS 06.10.2020 08.10.2020 Bucureşti
ANS 13.10.2020 13.10.2020 Virtual
ANS 03.11.2020 05.11.2020 Bucureşti
ANS 10.11.2020 13.11.2020 Virtual
ANS 19.01.2021 21.01.2021 Bucureşti
Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

Perspectiva Tutorului

Annabel Shorter - Senior Consultant

"I can honestly say this is the best course I have ever been on. The cost of the course was quickly recuperated from employing the negotiation techniques I had been taught and achieving very impressive results."

Colin Moore
Head of Global Order Management - Mothercare

Citește articole pe blog:

Nerf-ul și lecția de negociere

Băiatul meu, proaspăt absolvent al clasei a patra, lăudat de învățătoare pentru rezultatele obținute, spre bucuria si mândria bunicii, a primit de la aceasta 100 lei cadou, să-și ia ce vrea el. Fiul meu își dorea un Nerf chiar dacă mai avea acasă alte 7 Nerf-uri. Ajungând la magazin, găsim pușca cu pricina, ne uităm la preț, era 75 lei, ne încadram în bugetul alocat și rămâneau 25 lei pentru alte mici cumpărături. Eu, fericit că am scăpat repede îl îndemn pe fiul meu să mergem la casă. Dar acesta înțepenește în fața raftului pentru că i-au căzut ochii pe un Nerf, mult mai interesant, ce costă 250 lei.

Cele mai recente Tweet-uri:

Scotwork România
Șoseaua Nordului 96Z
Sector 1, Bucureşti
014104
România
(+40) 721 262 058
info@scotwork.ro
Urmărește-ne
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020