CURSUL AVANSAT DE DEZVOLTARE A ABILITĂȚILOR DE NEGOCIERE

Descoperiți și dezvoltați noi abilități de negociere, într-un mod distractiv, într-un mediu de învățare interactiv. Aici veți experimenta modele tipice în care se gestionează și se soluționează situațiile conflictuale. Veți trece prin 8 cazuri interactive, pentru a experimenta negocieri reale. De asemenea veți exersa tehnici demonstrate pentru a evita capcanele și pentru a obține cea mai bună înțelegere.

Toate acestea și mai mult de atât vin livrate într-un curs intensiv, pe durata unei seri și a două zile și jumătate. Și cu doar 12 participanți la curs, veți beneficia de multă atenție din partea celor doi tutori experimentați.

digital-corner.png

INSTRUMENTE DIGITALE PENTRU A VĂ ÎMBUNĂTĂȚI ABILITĂȚILE DE NEGOCIERE

Participați la unul din cursurile noastre pentru a putea deveni membru Alumni Scotwork și a avea acces gratuit la o suită de instrumente digitale ajutătoare:

  • Instrumentul de Pregătire Online: facilitează colaborarea live cu liste de dorințe/concesii ușor de utilizat și cu alte instrumente ajutătoare;

  • Instrumentul de Diagnostic în Negociere: furnizează sfaturi specifice despre statutul și natura negocierilor dumneavoastră;

  • Biblioteca de Resurse: include o mare colecție utilăde materiale de curs, eBook, video-uri și postări de blog.

Urmăriți instrumentele digitale noi și îmbunătățite, pentru a vă acorda abilitățile de negociere.

CURSURI OPEN

Cursurile open de negociere atrag persoane cu diverse nivelele de experiență, abilități și diverse funcții și activități. Această diversitate vă va ajuta să învățați nu doar de la tutorii noștri experimentați, ci și unii de la alții. Pentru a vă îmbunătăți propriile abilități de negociere sau ale colegilor dumneavoastră, faceți o rezervare pentru până la trei colegi de-ai dumneavoastră.

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile în companie sunt în întregime construite în jurul organizației dumneavoastră. Veți beneficia de un mediu de învățare exclusivist și un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice.Rezervați până la 12 locuri pentru dumneavoastră și colegii dumneavoastră.

"Without a doubt, the best training course I have done. Not just a career enhancer but a life enhancer. Never again will you catch me 'elking'."

Alex Faust
Multinational Account Director - Microsoft Advertising

Scotwork face Diferența

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

Beneficiile cursurilor de dezvoltare a abilităților de negociere Scotwork

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

CALENDAR CURSURI DESCHISE

Înscrieți-vă la unul din cursurile deschise Scotwork și deveniți un negociator mai puternic. Alăturațivă tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prindeți gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive. Căutați următorul curs de negociere deschis

Găsiți următorul nostru curs de abilități de negociere...

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
ANS2 26.09.2019 27.09.2019 Bucureşti
ANS 14.10.2019 17.10.2019 Bucureşti
Foundation Workshop 08.11.2019 08.11.2019 Bucureşti
ANS 12.11.2019 15.11.2019 Bucureşti
ANS 25.11.2019 28.11.2019 Bucureşti
ANS2 05.12.2019 06.12.2019 Bucureşti

Ultimele postări Blog:

Cum măsurăm succesul?

Cu siguranţă, cu toţii am trecut prin situaţii în care imediat după ce am încheiat o înţelegere, am început să ne punem întrebări: oare puteam să obţin mai mult? Puteam să le ofer mai puţin? După ce am petrecut ultimii 10 ani în sfera negocierilor, am ajuns la concluzia că există trei variabile principale pe care trebuie să le luăm în considerare.

Ultimele Tweet-uri:

Scotwork Romania
Profesor Ion Ursu 34
Sector 2, Bucureşti

România
(+40)721262058
info.ro@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png