CURSUL AVANSAT DE DEZVOLTARE A ABILITĂȚILOR DE NEGOCIERE 2

Consolidați, acordați fin și reîmprospătați-vă experiențele de negociere la acest curs intensiv de două zile. Explorați o nouă dinamică, pe parcursul a cinci exerciții de negociere interactive, ce recrează situații din activitatea de fiecare zi. Asimilați tehnici și strategii ce vor suplimenta instrumentarul dumneavoastră de negociere. Măsurați întoarcerea investiției pe care negocierile voastre o generează afacerii. O rată de 6 participanți la 1 tutor veți primi multe sugestii individuale de la tutorii noștri experimentați.

Acest curs se adresează persoanelor care au participat la cursul Avansat de Dezvoltare a Abilităților de Negociere, care doresc să își dezvolte în continuare și să își rafineze abilitățile de negociere.

CURSURI DESCHISE

Cursurile deschise de negociere atrag persoane cu diverse nivelele de experiență, abilități și diverse funcții și activități. Această diversitate vă va ajuta să învățați nu doar de la tutorii noștri experimentați, ci și unii de la alții. Pentru a vă îmbunătăți propriile abilități de negociere sau ale colegilor dumneavoastră, faceți o rezervare pentru până la trei colegi de-ai dumneavoastră.

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile în companie sunt în întregime construite în jurul organizației dumneavoastră. Veți beneficia de un mediu de învățare exclusivist și un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice.Rezervați până la 12 locuri pentru dumneavoastră și colegii dumneavoastră.

"I can honestly say this is the best course I have ever been on. The cost of the course was quickly recuperated from employing the negotiation techniques I had been taught and achieving very impressive results."

Colin Moore
Head of Global Order Management - Mothercare

Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

Perspectiva Tutorului

Annabel Shorter - Senior Consultant

CALENDAR CURSURI DESCHISE

Înscrieți-vă la unul din cursurile deschise Scotwork și deveniți un negociator mai puternic. Alăturațivă tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prindeți gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive. Căutați următorul curs de negociere deschis

Găsiți următorul nostru curs de abilități de negociere...

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
Nu există cursuri viitoare

Ultimele postări Blog:

Balanța puterii

Acum ceva timp, m-am aflat într-o situație mai puțin fericită. Eram cu soția și copiii și căutam disperați o cameră disponibilă pentru noaptea respectivă. Iar intrând într-un hotel, le-am și dat de înțeles acest lucru: aveam nevoie de un loc în care să dormim și eram disperați să îl găsim. Bineînțeles, cererea mea ulterioară pentru un discount nu a avut niciun efect - „disperarea” și „înțelegerea profitabilă” apar rar în aceeași propoziție. Auzind povestea mea, un coleg mi-a amintit o situație similară, dar cu o altă finalitate.

Ultimele Tweet-uri:

Scotwork Romania
Profesor Ion Ursu 34
Sector 2, Bucureşti

România
(+40)721262058
info.ro@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png