COACHING ÎN NEGOCIERE

Deveniți coach în negociere și afacerea dumneavoastră va fi pricepută în negocieri. Acest curs vă pune în scaunul șoferului, învățându-vă cum să rețineți și să dezvoltați în continuare abilitățile de negociere ale colegilor care, de-a lungul timpului, au participat la cursurile Scotwork. Învățați să evaluați nivelul abilităților, utilizând matricea noastră de determinare a abilităților de negociere. Cu ajutorul instrucțiunilor detaliate de coaching veți descoperiți cum să acordați feed-back constructiv. Folosind metodele noastre de coaching și instrumentele de dezvoltare a abilităților vă veți putea ajuta colegii să își atingă obiectivele și să devină negociatori mai puternici.

Acest curs este accesibil oricărei persoane care a participat la cursul Avansat de Dezvoltare a Abilităților de Negociere și este utilizat pentru a consolida cadrul de competențe Scotwork în rândul Scotwork Alumni. Participarea la acest curs vă garantează accesul liber la instrumentul nostru digital de Coaching, care vă va ajuta să-i asistați pe cei din organizația dumneavoastră.

CURSURI DESCHISE

Cursurile deschise de negociere atrag persoane cu diverse nivelele de experiență, abilități și diverse funcții și activități. Această diversitate vă va ajuta să învățați nu doar de la tutorii noștri experimentați, ci și unii de la alții. Pentru a vă îmbunătăți propriile abilități de negociere sau ale colegilor dumneavoastră, faceți o rezervare pentru până la trei colegi de-ai dumneavoastră.

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile în companie sunt în întregime construite în jurul organizației dumneavoastră. Veți beneficia de un mediu de învățare exclusivist și un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice.Rezervați până la 12 locuri pentru dumneavoastră și colegii dumneavoastră.

"Cannot be faulted, invaluable!"

Robert Terrone
National Business Manager - Reckitt Benckiser

Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

De ce Scotwork?

CALENDAR CURSURI DESCHISE

Înscrieți-vă la unul din cursurile deschise Scotwork și deveniți un negociator mai puternic. Alăturațivă tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prindeți gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive. Căutați următorul curs de negociere deschis

Găsiți următorul nostru curs de abilități de negociere...

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
Nu există cursuri viitoare

Ultimele postări Blog:

Să scrii, sau să nu scrii … Capcanele negocierilor prin E-mail

În 1978, Președintele American Jimmy Carter a intermediate primul acord de pace, în 2000 de ani, între Egipt și națiunea liberă Evreiască. Dacă email-ul ar fi fost la vremea aceea la fel de răspândit ca astăzi, credeți că l-ar fi putut folosi ca să economiseacsă tuturor timp de 13 zile petrecute la Camp David? ...

Ultimele Tweet-uri:

România
+36209433183
hungary@scotwork.com debbie.spurgeon@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png