BAZELE NEGOCIERII

Total diferit de cursurile noastre de dezvoltare a abilităților, acest workshop are ca scop înțelegerea procesului și a limbajului de negociere. Un instantaneu despre cum funcționează procesul de negociere în viața de zi cu zi. Veți înțelege care este diferența între negociere și vânzare. Veți stăpâni bazele unei pregătiri ce vă facilitează ajungerea la o înțelegere. Veți ști cum să tratați cu succes reclamațiile. Învățați să faceți propuneri potrivite. Și nu în ultimul rând, descoperiți cum un schimb eficient vă poate netezi calea spre înțelegerea perfectă.

Workshop-ul Bazele negocierii va oferi o bază solidă în înțelegerea limbajului negocierii, le va permite să acorde suport echipelor de negociatori, susținând în continuare cursurile de dezvoltare a abilităților de negociere Scotwork.

"Absolutely brilliant - insightful with the right balance of theory v practical application - there will be bountiful opportunities to hit the 'higher' deal."

Julie Trewren
Senior Buyer Spirits & RTD's - Matthew Clark

Experiența Scotwork

Comentarii ale participanților la cursurile Scotwork

Beneficiile cursurilor de dezvoltare a abilităților de negociere Scotwork

Nick Ford - Director, Global Client Operations at WPP

CURSURI ÎN COMPANIE

Cursurile în companie sunt în întregime construite în jurul organizației dumneavoastră. Veți beneficia de un mediu de învățare exclusivist și un conținut al cursului agreat în avans, astfel încât acesta să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice.

Rezervați până la 12 locuri pentru dumneavoastră și colegii dumneavoastră.

Ultimele postări Blog:

Cum măsurăm succesul?

Cu siguranţă, cu toţii am trecut prin situaţii în care imediat după ce am încheiat o înţelegere, am început să ne punem întrebări: oare puteam să obţin mai mult? Puteam să le ofer mai puţin? După ce am petrecut ultimii 10 ani în sfera negocierilor, am ajuns la concluzia că există trei variabile principale pe care trebuie să le luăm în considerare.

Ultimele Tweet-uri:

Scotwork Romania
Profesor Ion Ursu 34
Sector 2, Bucureşti

România
(+40)721262058
info.ro@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png