CURSURI DE ABILITĂȚI DE NEGOCIERE PENTRU O AFACERE PUTERNICĂ

Fie că sunteți un negociator începător sau unul strategic, avansat, cursurile noastre de negociere vă vor face mai abil și mai confident, atât în camera de negociere cât și în afara acesteia. Experiementați un curs captivant și interactiv de dezvoltare a abilității de negociere, însoțiți de experți în achiziții sau vânzări. Vă împărtășim cunoștințele noastre de negociere în arii precum Relații cu angajații, achiziții, retail, marketing și vânzări. Dezvoltați abilități practice care vă dau imediat un avantaj în negocieri. Alegeți unul din cursurile de negociere Scotwork și veți avea mai mult succes.

Cursul Avansat de Dezvoltare a Abilităților de Negociere

Începeți dezvoltarea abilităților de negociere aici

Indiferent de punctul de pornire, acest curs de negociere vă va muta abilitățile la un nou nivel. Veți experimenta situații de negociere în jocuri de caz interactve. Veți învățați ce trebuie și ce nu trebuie făcut. Veți pleca cu o serie de tehnici și instrumente imediat aplicabile. Veți deveni un negociator neînfricat din prima zi.

"I have now engaged Scotwork personally in three different organisations where I have worked and on each occasion with great success. Introducing Scotwork into your organisation is not just about attending a training course, it's about embracing a whole new culture, language and way of working into your business to improve the overall effectiveness of people who are regularly involved in negotiations and ultimately driving better deals and incremental business."

David Ashmore
Business Delevelopment Director - Tectura

Perspectiva Tutorului

Annabel Shorter - Senior Consultant

CALENDAR CURSURI DESCHISE

Înscrieți-vă la unul din cursurile deschise Scotwork și deveniți un negociator mai puternic. Alăturațivă tutorilor noștri experimentați și unui mix de participanți din diverse domenii. Prindeți gustul negocierilor reale, participând la workshop-uri interactive. Căutați următorul curs de negociere deschis

Găsiți următorul nostru curs de abilități de negociere...

Curs Data de început Data de final Locația Înregistrare
Nu există cursuri viitoare

Ultimele postări Blog:

Să scrii, sau să nu scrii … Capcanele negocierilor prin E-mail

În 1978, Președintele American Jimmy Carter a intermediate primul acord de pace, în 2000 de ani, între Egipt și națiunea liberă Evreiască. Dacă email-ul ar fi fost la vremea aceea la fel de răspândit ca astăzi, credeți că l-ar fi putut folosi ca să economiseacsă tuturor timp de 13 zile petrecute la Camp David? ...

Ultimele Tweet-uri:

România
+36209433183
hungary@scotwork.com debbie.spurgeon@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png