CUNOAȘTEȚI ECHIPA

Faceți cunoștință cu oamenii de la Scotwork. Fiecare dintre noi are ani buni de experiențe în negocieri de zi cu zi. Provenim din diverse domenii de business. Ne plac suișurile și coborâșurile ajungerii la o înțelegere și să îi ajutăm pe alții să devină negociatori performanți.

Monica Horvath

Consultant, Trainer

M-am alăturat echipei Scotwork, ca și trainer și consultant în 2009, după peste 14 ani de activitate în Coca-Cola HBC și 2 ani de antreprenoriat în consultanță în domeniul resurselor umane. Primii ani i-am petrecut cu activități de achiziții de bunuri și servicii pentru angajați, iar mai apoi am fost responsabilă de evaluarea, formarea și planurile de carieră ale angajaților companiei. Am fost astfel implicată în multe negocieri externe, cu furnizori și interne, cu majoritatea categoriilor de angajați. Antreprenoriatul a reprezentat noi oportunități de negociere, cu mai multe companii locale, de nivel național, care își desfășurau activitatea în diverse domenii, în principal producție și comerț. Livrez cursurile Scotwork în Romania în limba Română, și în fostele țări Iugoslave și în Bulgaria în limba Engleză. Pasiunile mele sunt gastronomia și tenisul de câmp și ori de câte ori am oportunitatea, mă implic în diverse activități de voluntariat.

Stelian Sabău

Consultant, Trainer

M-am alăturat echipei Scotwork ca și consultant în primăvara anului 2010, după 13 ani de activitate comercială și 7 ani de antreprenoriat. Întreaga carieră mi-am desfășurat-o în domeniul comercial, începând ca și reprezentant de vânzări și pe măsură ce am câștigat experiență promovând în poziții manageriale, în diferite companii multinaționale și naționale, care activau în diverse domenii, cum ar fi comercializare bunurilor de larg consum, logistică și activități de producție și comercializare în domeniul industrial. Ca și antreprenor, am activat în domeniul comerțului și al serviciilor logistice. Sunt pasionat de negociere deoarece consider că aceasta este elementul esențial al mediului de afaceri și modalitatea principală de realizare a obiectivelor. Livrez cursurile Scotwork în România și încerc să le împărtășesc participanților la cursuri, experiența mea de peste 25 de ani, de negocieri în multitudinea de domenii în care am activat. În timpul liber fac sport, alergarea și ciclismul fiind printre favorite, călătoresc ori de câte ori am posibilitatea și citesc.

Ultimele postări Blog:

Să scrii, sau să nu scrii … Capcanele negocierilor prin E-mail

În 1978, Președintele American Jimmy Carter a intermediate primul acord de pace, în 2000 de ani, între Egipt și națiunea liberă Evreiască. Dacă email-ul ar fi fost la vremea aceea la fel de răspândit ca astăzi, credeți că l-ar fi putut folosi ca să economiseacsă tuturor timp de 13 zile petrecute la Camp David? ...

Ultimele Tweet-uri:

Scotwork SEE d.o.o. - Filiala România
str. Dimitrie Cantemir nr.39
Oradea
410473
România
+40 722 463 101
see@scotwork.com
Urmăriți-ne
cpd.png
voty2016_sign_gold.png